Kordekor, innoverende interieurs.

Kordekor realiseert unieke interieurs in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes.
We gaan daarvoor graag een partnership aan met externe ontwerpers, die een beroep kunnen doen op onze projectcoördinatie, wat een grote meerwaarde kan betekenen dankzij onze eigen multidisciplines. Onze verschillende afdelingen zijn ook afzonderlijk inzetbaar.

Oog voor wat mooi is

Dat is wat we delen met onze klanten. De appreciatie voor een kleurenpalet, de erkenning van duurzame materialen, de tederheid van een kwalitatieve stof, de aantrekkingskracht van een gedetailleerde afwerking.
Voeg daar onze vakkennis, ervaring en specialiteiten aan toe en u hebt het perfecte recept voor elk interieur.

Ons engagement

De spirit van het Kordekor-team is conceptueel meedenken met de ontwerper & zich onderscheiden in vakkennis en stijl.

Kordekor wil verder beheersbaar groeien en streeft naar duurzame langetermijnrelaties met zijn klanten.

Een parcours van meer dan 60 jaar – met het oog op de toekomst

Kordekor werd in 1949 opgericht door de broers Lucien en Roger Debuf. Aanvankelijk was het bedrijf actief in interieur schilderwerken en zachte vloerbekleding.
Het bedrijf groeide vrij snel en in de jaren erna werden er nieuwe activiteiten opgestart, zoals raamdecoratie en interieurtextiel, projectcoördinatie en werd Kordekor exclusief verdeler van Barrisol spanplafonds en spanwanden in Vlaanderen.

De opvolging van het familiebedrijf was verzekerd met de kinderen van wijlen Lucien Debuf. Bart Debuf, die in 1981 het bedrijf vervoegde, heeft vandaag het roer in handen. In 2012 deed de derde generatie zijn intrede.

In 2014 werd de horizontale integratie verder uitgebouwd met de overname van De Ark. Zo kan Kordekor sindsdien ook de productie en plaatsing van maatwerkmeubilair en interieurschrijnwerk aanbieden.

Vandaag wordt Kordekor ondersteund door een 95-tal getalenteerde medewerkers.