SCHILDERWERKEN

De kunst van het combineren,
het belang van harmonie,
de kunst van de perfectie,
het belang van appreciatie.

Ongeacht onze lange ervaring in de schilderwerken, blijft deze afdeling zichzelf dagelijks uitdagen door steeds op zoek te gaan naar innovatieve, creatieve en milieuvriendelijke schildertechnieken. In onze didactische en inspirerende showroom kan u alles ontdekken.
Naast het courant schilderwerk kunnen we voor elk concept ‘haute couture’ schilderwerk verzorgen. Deze aanpak-op-maat gebeurt steeds op basis van professioneel, verftechnisch advies. Indien gewenst kunnen wij u ook bijstaan met kleuradvies.

Onze projectleiders en uitvoerders streven naar een hoogwaardige afwerking. Hun expertise reikt van moderne en klassieke afwerkingen tot technieken als patines, behang of gepersonaliseerde verftechnieken.

Een krachtig personeelsapparaat van specifiek opgeleide vakmannen biedt ons de capaciteit om flexibel in te spelen op uw wensen. Zo hebben we de mogelijkheid om grote ploegen te vormen als een project een strakke timing kent. Daarnaast staan we in voor onderhoudsschilderwerk en een vlotte nazorg.